Migreren

Migreren van oude naar nieuwe software is geen eenvoudig proces. Er is gekozen voor een nieuw systeem, het wordt door de leverancier geïnstalleerd en de tekenaars krijgen een training en dan dient met er mee te gaan werken.

De praktijk leert vaak dat tekenaars door werk druk geen tijd krijgen om vertrouwd te raken met de nieuwe software. Vaak wordt nog op de oude software terug gegrepen, omdat dit vertrouwd is. Het gevolg is dat een groot deel van de tekeningen nog steeds in het oude systeem worden gemaakt en uw investering niet optimaal wordt benut.

Wij kunnen u begeleiden met de overstap naar de nieuwe software en uw investering snel rendabel te maken. De taken waarmee wij u kunnen begeleiden zijn;2d-3d

  • Het converteren van oude CAD data naar het nieuwe systeem (tekeningen, templates, macro’s etc)
  • Hands on begeleiding en ondersteuning op de werkplek, om tekenaars snel vertrouwd te laten raken met de nieuwe software
  • Begeleiden bij het uit faseren van de oude software

Vaak ontstaan na enige tijd een aantal vragen over de huidige software. Wij collecteren deze vragen en maken hiervoor een training op maat.
Onze training sessies duren maximaal 4 uur per dag. Uit ervaring is gebleken dat mensen na 4 uur training, minder informatie opnemen. Na een training sessie worden er meestal kleine opdrachten gegeven die men dan zelf kan oefenen.