PLM

Documenten beheer is belangrijk voor grote en kleine engineering afdelingen. Daarbij zijn er eenvoudige systemen om uw documenten te beheren (DMS/PDM) of een meer complex systeem, waarmee u meta data kunt exporteren naar uw ERP systeem en de lifecycle van uw producten kunt beheren (PLM).
Voor kleine engineering afdelingen kan een eenvoudig system als SOLIDWORKS Work Group PDM of de opvolger hiervan, SOlIDWORKS PDM Standard, het werk voor u doen. Wij kunnen u helpen bij het installeren en configureren van dit systeem. Elke licentie van SOLIDWORKS Professional en Premium heeft ook een licentie voor SWPDM en sinds de 2016 versie, SOLIDWORKS PDM Standard.
We kunnen u ook leren hoe u uw documenten kunt beheren in Onshape. Onshape heeft standaard een documenten beheer systeem geïntegreerd en in de Cloud.
Wij hebben ook meer dan 10 jaar ervaring met Keytech PLM. Dit PLM systeem heeft interfaces naar alle veel gebruikte CAD systemen en kan de lifecycle van uw producten beheren en communiceren naar alle bekende ERP systemen.
De diensten die wij verlenen zijn;

 • End user support
 • Training
 • Systeem beheer (clients & database)
 • Installatie configuratie van automation servers
 • Customised monitoring tools

Gebruik het onderstaande contact formulier voor meer informatie.

  Your Name (required)

  Your Company

  Country

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message