Over ons

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Manolito Peijnenburg en heb Camanotech in 1996 opgericht. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in techniek en computers. Tijdens mijn opleiding op de MTS kwam ik voor het eerst in aanraking met CAD/CAM en was vooral gefascineerd in het CAM gedeelte. Het NC programmeren heb ik geleerd op een Maho MH600 machine met Philips 432 besturing.

Mijn eindopleiding is HTS Werktuigbouwkunde en nog tijdens mijn afstuderen heb ik Camanotech opgericht. In het begin heb ik me naast CAM programmeren, veel bezig gehouden met diverse IT zaken als levering van hardware en het installeren van PC netwerken. Later ben ik reseller geworden van Teksoft ProCAM. Dit was een 3D CAM systeem met ingebouwde surface modeler. Teksoft was destijds ook de maker van CAMWorks, de eerste volledig geïntegreerde CAM module voor SolidWorks. Hierdoor ben ik in 1998 voor het eerst met SolidWorks gaan werken.

Nu ruim 20 jaar later is Techniek en IT nog steeds het hart van mijn bedrijf. Naast zo’n 20 jaar ervaring met SolidWorks en CAMWorks heb ik ook ruim 12 jaar ervaring met PDM/PLM. Daarnaast heb ik ook diverse software programmeer klussen gedaan. Hoewel wij geen CAMWorks reseller meer zijn, kunnen wij nog wel diverse diensten leveren.

Mijn klanten zijn éénmans zaken, kleine bedrijven maar ook grote internationale bedrijven. Ik heb ruim 12 jaar internationale ervaring op gebied van tekenkamer automatisering.

Zelf ben ik een éénmanszaak, maar indien nodig werk ik met andere zelfstandige specialisten. Hierdoor kunnen wij diensten die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor grote bedrijven ook aan kleine bedrijven leveren.

Wij zijn compleet onafhankelijk en kunnen daarom eerlijke advies geven of het gebied van CAD/CAM en PLM.