CAD_temp

Al meer dan 20 jaar werken wij met 3D CAD, waarvan 18 jaar met SOLIDWORKS. Sinds 2015 zijn wij ook gestart met 3D CAD in de cloud met Onshape. Wij leveren diverse diensten voor deze pakketten.

SOLIDWORKS

Met 18 jaar SOLIDWORKS ervaring, kunnen wij diverse diensten leveren voor SOLIDWORKS. Wij doen dit voor zowel grote als kleine bedrijven, over de hele wereld. Voor ons maakt het niet uit indien uw bedrijf aan de andere kant van de wereld zit, wij kunnen u nog steeds helpen. Wat vooral makkelijk is voor bedrijven die engineering afdelingen over de hele wereld hebben.

De diensten die wij leveren zijn;

 • Diverse soorten trainingen
 • Hands-on training
 • Uw engineering processen optimaliseren
 • Expert CAD modelleren
 • Systeem beheer
 • Systeem configuratie (Templates, standard options etc)
 • Custom API programmeren
 • Migratie naar de nieuwste SOLIDWORKS versie, inclusief het maken van deployment scripts voor grote afdelingen
 • Hardware advies

SOLIDWORKS optimalisatie scan

Of dat u net begint met SolidWorks of u werkt er al een aantal jaren mee, het zal wel eens voorkomen dat u denkt dat het beter kan. U samenstellingen zijn traag in gebruik, het systeem is niet stabiel of uw modellen zijn zo complex geworden dat het lastig is om wijzigingen aan te brengen. En misschien zijn er wel meer dingen waarvan u denkt, kan dit niet beter?

Hiervoor bieden wij de SolidWorks optimalisatie scan aan. Wij analyseren uw bestaande modellen en samenstellingen, maar ook de instellingen van SolidWorks en gebruikte hardware. U ontvangt van ons een advies hoe u eventueel uw werkwijze kunt veranderen om zo efficiënter te werken, welke instellingen in SolidWorks te gebruiken en hoe u eventueel uw hardware kunt optimaliseren.

Om dit het proces nog verder te verbeteren, kunnen wij uw engineering een workshop aanbieden waarin we aan de hand van voorbeelden laten zien hoe men efficiënter met SolidWorks kan werken. Hierbij vergelijken we de oude situatie met een verbeterede situatie, waarbij aan de hand van oa. rebuild time en load time, de engineers direct de voordelen kunnen zien.

Daarnaast kunnen we ook vrijblijvend adviseren indien nodig, hoe u met automatisering processen uw engineering werk verder kunt optimaliseren.

De optimalisatie scan kan worden uitgevoerd voor elke engineering afdeling, klein of groot. Wij hebben ervaring met kleine tekenkamers, maar ook globale engineering afdelingen van ruim 100 engineers. Wij werken 18 jaar met SolidWorks en hebben zodoende veel ervaring opgebouwd.

Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan een reseller. Wij geven u een eerlijk en onafhankelijk advies. Wij willen u laten doen waar u het beste in bent, namelijk engineeren en niet druk maken om de randzaken.

Onshape

Als een Onshape Consultancy Partner, kunnen wij diverse diensten aanbieden;

 • Online training
 • Consultancy on-site or on-line
 • Migratie van uw huidige CAD systeem naar Onshape
 • Hoe met uw huidig CAD system te werken, samen met Onshape

Bezoek ook onze dedicated Onshape site.

 1. Onshape is de eerste volledig cloud 3D CAD systeem. Het kan worden gestart vanuit de web browser of op een tablet of smartphone.
 2. Onshape gebruikt volledig in de cloud opgeslagen documenten, geen lossen bestanden.
 3. U kunt modellen maken in Onshape Part Studions en u kunt zoveel Part Studios aanmaken in een document als nodig is.
 4. Onshape Assemblies gebruikt nieuwe, eenvoudige manier om onderdelen aan elkaar te maten.
 5. Onshape verandert de werkwijze van samenwerken. U kunt direct een document delen en simultaan werken aan een document met meerdere gebruikers.
 6. Onshape stroomlijnt data management met ingebouwde versie controle

Please take also a look to our dedicated Onshape site.

Reverse Engineering

Als er geen bestaande tekeningen bestaan van een product en u moet dit product opnieuw produceren of u heeft een prototype installatie gemaakt en u heeft een constructie tekening nodig. Wij kunnen uw product reverse engineeren. We gebruiken diverse tools zoals een 3D laser scanner om uw product te vertalen in een 3D CAD model of we kunnen een parametrisch model maken van een geïmporteerd model.

Automation

Naast API programmeren, kunnen we ook kleine software applicaties ontwikkelen welke uw engineering kan vereenvoudigen of het monitoren van processen. Enkele applicaties die wij gemaakt hebben zijn;

 • SOLIDWORKS license monitor voor network licenses. Met deze tool wordt het aantal SOLIDWORKS licenties die worden gebruikt gemonitord voor een bepaalde periode. Het is ook mogelijk om het aantal licenties per afdeling te monitoren
 • Verbeterde SOLIDWORKS resource monitor. Deze vervangt de standard versie van SOLIDWORKS. Het geeft meer informatie over de gebruikte computer resources. Als SOLIDWORKS crasht, dan zal er een eigen gemaakte crash report in beeld verschijnen, waarmee informatie kan worden verzonden naar de beheerder. Deze tool is vooral bruikbaar voor grote engineering afdelingen om bepaalde problemen in kaart te brengen.
 • Verder hebben wij custom made product configuratoren en calculatie programma’s gemaakt. Wij gebruiken Visual Studio om onze applicaties te ontwikkelen.

Gebruik onderstaande formulier voor meer informatie.

  Your Name (required)

  Your Company

  Country

  Your Email (required)

  I'm interested in

  SOLIDWORKSOnshapeReverse EngineeringAutomationsSubject

  Your Message